Kent u het boekje Wouter van 't Woudt?
Dit leuke kinderboek van Frans van der Meer speelt zich af in 't Woudt, een mooi kado naar aanleiding van uw bezoek!
Het boekje is te koop bij Koffiehuis de Hooiberg www.dehooiberg.nu in 't Woudt. Van elk verkocht boekje gaat € 5,00 naar Stichting Vrienden van de Woudtse Kerk. Van harte aanbevolen!

ANBI Status
De stichting is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en cultureel ANBI door de belastingdienst. Dit biedt particulieren de mogelijkheid om hun giften voor 125% af te trekken voor de inkomsten belasting. Voor bedrijven zou zelfs een aftrek van 150% kunnen gelden voor de vennootschapsbelasting.

Februari 2017

Foto's gezocht
De Woudtse kerk is een prachtig monument. Maar dat is niet vanzelf gegaan. Door de jaren heen zijn er de nodige onderhoudswerkzaamheden geweest. We zijn op zoek naar foto's en filmpjes van deze werkzaamheden. Heeft u die, zou u die dan digitaal willen sturen naar info@vriendenwoudtsekerk.nl. Mocht u ze niet digitaal hebben stuur ons dan een bericht dan proberen we ze te digitaliseren.

Januari 2017

Stichting Vrienden van de Woudtse kerk is een feit. We gaan met een groep enthousiaste vrijwilligers leuke dingen organiseren om op die manier de Kerk te behouden en te onderhouden.